Meteen naar de content

Volg ons!

30 dagen bedenktijd 🖤

Neem contact met ons op

Over Ons

Verhaal van Trendkoop

Hoihoi! Welkom op Trendkoop.nl! De naam zegt het al, trend & koop. Dat is precies de reden waarom wij ons bedrijf zijn gestart, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het mogelijk is om alle goede deals die momenteel in de trend zijn op een juiste en eerlijke manier aan te bieden.

Wij vonden het vroeger lastig om leuke artikelen te vinden voor een betaalbare prijs, dus wij hebben toen besloten om zelf een webshop te starten zodat wij hier verandering in kunnen brengen.

Het is voor ons belangrijk en we stellen het als prioriteit om ons passie te delen met andere mensen, omdat het soms lastig kan zijn om leuke producten te vinden voor een betaalbaar prijs. Dus wij willen graag onze klanten verlossen van dit probleem.

Samenwerken aan Trendkoop.nl

Door de enorme enthousiasme bij het zoeken van geweldige spullen voor ons zelf hebben we besloten om Trendkoop op te richten, zodat we dit ook kunnen delen met andere mensen.

Over Trendkoop

Uitgelopen vaardigheden en passie in het vak is voor ons onbeschrijfelijk. Hierdoor willen we onze passie en goede vaardigheden heel graag delen met jou op Trendkoop.nl.

We zijn iedere dag hard op zoek naar leuke artikelen voor jou om te voldoen aan je behoeften, zodat ook jij je liefde kunt uiten.. 

Onze artikelen op Trendkoop zijn extra uniek en interessant, omdat de producten voor ons persoonlijk ook erg fijn en goed bruikbaar zijn geweest. Dus in al onze producten zit vol liefde!

Er is een groot assortiment beschikbaar in verschillende collecties zodat jij kunt vinden waar je naar op zoek bent! Het maakt niet uit waar je naar zoekt van gadgets to baby producten, maar bij Trendkoop kan je het absoluut vinden!

Eerlijkheid van Trendkoop

Wensen en winkelervaringen van onze klanten zijn onze prioriteit en wij doen ons uiterste best om de jullie blij te maken en het proces soepel te laten verlopen, want iedereen wilt graag goed geholpen worden en de juiste producten consumeren voor een eerlijke prijs.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit en hierdoor proberen we onze artikelen  rechtstreeks vanuit de leverancier naar de klant te leveren voor de laagst mogelijke prijs. Jullie blij? Wij blij! :)

Ook kunnen we op deze manier enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en de levertijd is hierdoor gemiddeld 7-15 dagen. Dit zorgt voor een extra eerlijk en transparante prijs. 

Bovendien betalen wij de verzendkosten voor jou zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending!

Kijk gerust op de webshop en wij hopen om je snel in onze Trendkoop familie te mogen verwelkomen..

Logo Trendkoop.nl

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF 🖤

Ontvang maandelijkse tips, de nieuwste exclusieve memberacties en meer!

Vraag of opmerking?

Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Niet tevreden?

Retourneer je bestelling binnen 30 dagen en ontvang direct je geld terug.

Veilig & Vertrouwd

Beste Winkel 2021- 2.392 beoordelingen. Reken veilig en vertrouwd af met je favoriete betaalmethode.

Bestel nu en profiteer!

Gratis verzending op alle bestellingen binnen Nederland & België.